Descrierea companiei

Career Solutions International a luat fiinta in anul 2004, ca unicul reprezentant al companiei Drake Beam Morin, Inc., in Romania. Este o companie cu capital romanesc integral. In urma achizitiei DBM de catre Lee Hecht Harrison (LHH), in 2011, Career Solutions International a devenit reprezentanta LHH in Romania, incepand cu ianuarie 2012.

Lee Hecht Harrison (www.lhh.com) este lider global in dezvoltarea solutiilor de tranzitie in cariera si a talentelor. Prin intermediul serviciilor noastre inovative de dezvoltare a carierei si a celor de leadership, punem oamenii in contact cu posturile dorite si ajutam atat companiile cat si candidatii sa isi imbunatateasca performantele.

Misiunea Lee Hecht Harrison este inspirată de o poveste simplă, o poveste care ne reamintește că oricât de mic ar fi gestul făcut, el poate face diferența. Pentru noi, această diferență înseamnă sprijin în transformarea forței de muncă a unei companii, sau ajutarea unei echipe sau lider să devină mai eficienți, sau găsirea unui loc de muncă nou și mai bun pentru un individ.

Din acest motiv, suntem pasionați de găsirea soluțiilor individuale celor mai potrivite, acele modificări care au un efect real asupra fiecărui angajat, în orice rol, la fiecare nivel al organizației dvs. Credem într-un plan integrat de transformare a forței de muncă, un plan care aliniază obiectivele organizaționale cu scopul fiecărui individ pentru dezvoltarea culturii și capacităților viitorului. Organizațiile care adoptă această strategie se dezvoltă mai rapid, fiind aliniate cu cerințele pieții, mai agile și mai rezistente

Deci, fie că sunteți un lider senior sau pur și simplu filosofați cu ideea găsirii unui nou traseu profesional, suntem aici pentru a vă ajuta.
Suntem aici pentru toate stelele de mare de pe plajă!

Povestea stelei de mare


Într-o zi, un filosof se plimba de-a lungul plajei când observă o siluetă care părea că dansează în depărtare. Pe măsură ce se apropia, își dădu seama că este silueta unui tânăr care ridică ceva și aruncă încet în ocean. Apropiindu-se de tânăr, el a întrebat: "Ce faci?" Tânărul a răspuns: "Arunc stele de mare în ocean. Soarele este sus și a venit refluxul. Dacă nu le arunc înapoi, vor muri".

- “Dar tinere”, zise filosoful, “nu-ți dai seama că există kilometri buni de plajă și de steluțe de-a lungul ei? Nu poți face diferența!”
După ce a ascultat politicos, tânărul s-a aplecat, a luat o altă stea de mare și a aruncat-o în valuri. Apoi, zâmbind la filosof, a spus: "Am făcut diferența pentru această stea de mare."

- Adaptat după "The Thrower Star" de Loren Eiseley

Cum ajutăm organizațiile să-și transforme forța de muncă

Outplacement

Ritmul schimbării în lumea afacerilor crește permanent – și la fel se schimbă și riscurile forței de muncă. LHH este lider mondial în furnizarea de servicii de tranziție în carieră, externalizare și redistribuire a forței de muncă. Serviciile noastre de tranziție în carieră ajută organizațiile să-și păstreze reputația numelui pe piață, să-și asigure continuitate afacerii, să-și păstreze angajații rămași și se asigură că oamenii care părăsesc compania își păstrează sentimentul pozitiv că au contribuit la locul de muncă.

Dezvoltarea carierei

Au trecut vremurile când o persoană stătea într-o companie, întreaga sa carieră. Acum, oamenii au mult mai multe șanse a-și schimba locurile de muncă după numai câțiva ani - ceea ce înseamnă că trebuie să fiți mai insistenți în a-i păstra productivi și implicați. Primul factor al anagajamentului organizational este considerat a fi o mai bună dezvoltare a carierei. Programele noastre de dezvoltarea carierei și motivarea angajaților îmbină cele mai bune soluții, resurse și tehnologie din industrie, pentru a vă ajuta să rețineți și să angajați cel mai mare bun - talentul.

Managementul schimbării

Realizarea creșterii afacerii în timp ce navigați prin schimbare necesită lideri și angajați adaptabili și implicați, alături de o strategie eficientă de menținere a talentelor cheie. Lee Hecht Harrison oferă training personalizat pentru management și executanți, susținut de ședințe de coaching, pentru a asigura implicarea și productivitatea forței de muncă.

Coaching pentru lideri

Indiferent dacă doriți să dezvoltați un talent, lideri de tranziție în noi roluri, să gestionați eficient schimbarea sau să sporiți eficacitatea echipei, coaching-ul poate acționa ca un catalizator ce duce la performanţă în afacere. Abordarea noastră, adaptabilă și dovedită, a procesului de coaching livrat de echipa noastră de coachi acreditați la nivel mondial, produce rezultate măsurabile și durabile, oferindu-vă un avantaj competitiv.
11 branduri; un singur scop:
Modelarea viitorului muncii

Suntem parte a grupului Adecco, cel mai important furnizor de soluții pentru forța de muncă din lume. Prin brandurile sale globale, printre care Adecco, Modis, Badenoch & Clark, Spring Professional, Lee Hecht Harrison și Pontoon, grupul Adecco oferă soluții integrate pentru forța de muncă, incluzând căutare de personal temporar, plasare permanentă, tranziție în carieră, dezvoltare a talentelor și externalizare forță de muncă.

Faptul că facem parte dintr-un grup atât de extins și stabil, ne ajută să oferim o vastă expertiză pe care se poate conta și putem găsi soluții integrate și cuprinzătoare pentru toate dificultățile avute cu forța dumneavoastră de muncă.

Alegerea noastră ca partener pentru mai multe servicii de care aveți nevoie vă aduce ca beneficii realizarea unor economii de scară, ușurința procurării serviciilor și rapoarte consolidate, într-un cuvânt un management integrat.