Dezvoltarea carierei

Au trecut vremurile când o persoană stătea într-o companie, întreaga sa carieră. Acum, oamenii au mult mai multe șanse de a-și schimba locurile de muncă după numai câțiva ani - ceea ce înseamnă că trebuie să fim mai insistenți în a-i păstra productivi și implicați. Primul factor al anagajamentului organizational este considerat a fi o mai bună dezvoltare a carierei. Programele noastre de dezvoltarea carierei și motivarea angajaților îmbină cele mai bune soluții, resurse și tehnologie din industrie, pentru a vă ajuta să rețineți și să angajați cel mai de valoare bun - talentul.

Nevoile de afaceri ale organizațiilor evoluează rapid. Dar lipsa de oportunități vizibile de carieră poate determina angajații cu performanțe ridicate și cu potențial ridicat să privească în altă parte, ducând la pierderea cunoștințelor și abilităților instituționale.

Lee Hecht Harrison colaborează cu dvs. și cu angajații considerați talente cheie, prin sprijinirea în dezvoltarea carierei și alinierea obiectivelor angajaților cu ale companiei. Noi:

  • ajutăm angajații să evalueze oportunitățile și să preia controlul asupra căilor lor de carieră
  • transformăm managerii în dezvoltatori de talente pentru a crea o forță de muncă mai angajată și mai productive
  • asigurăm ca responsabilitatea pentru dezvoltarea carierei să fie împărțită între angajați, manageri și organizații.