Echipa noastra

Irina Manolescu

Director Executiv

Irina oferă consultanță și consiliere pentru clienții executivi. Are o vastă experiență în calitate de manager și consultant în facilitarea execuției, dezvoltarea organizațională, îmbunătățirea performanțelor, dezvoltarea personală și profesională. Cu peste 30 de ani de experiență de afaceri, atât pe plan intern cât și internațional, Irina acoperă o gamă largă de industrii și niveluri de management. Din 2004, Irina este Director al Career Solutions International, filiala LHH în România.

Andreea Oprica

Senior Career Consultant

Andreea are o experiență de peste 7 ani în consiliere în carieră, în diferite industrii, cum ar fi IT, industria auto, farmaceutică și resurse umane. A absolvit Facultatea de Psihologie și are o diplomă de master în Consiliere în carieră și este certificată GCDF.

Monica Grigoriu

Executiv Coach - Bucharest, Romania

Monica are 14 ani de experiență într-o varietate de roluri și funcții, inclusiv ca si consultant de afaceri al ONU pentru IMM-uri, șeful departamentului de raportare pentru un important fond de investiții din România, șeful departamentului de evenimente World Trade Center. În momentul de față, Monica este PCC în ICF.

Alexandru Frumosu

Executiv Coach - Bucharest, Romania

Alexandru are o experiență profesională de peste 25 de ani, dintre care peste 11 ani în calitate de trainer/consultant în management, 5 ani în coaching și 10 ani de experiență în calitate de Director Resurse umane în cadrul unor companii internaționale și naționale.

Camelia Slivneanu

Executive Facilitator - Bucharest, Romani

Acorda consultanta, instruire și consiliere în management. Are peste cincisprezece ani experiență în managementul schimbării, dezvoltarea organizațională, îmbunătățirea procesului de calitate, managementul și dezvoltarea profesională, în diferite industrii și niveluri de conducere.

Nicoleta Topoleanu

Career Coach - Brasov, Romania

Nicoleta are 30 de ani de experiență ca manager de resurse umane, formator, facilitator și consultant de resurse umane. De asemenea, a participat ca expert senior în cadrul unor proiecte de reintegrare pe piața muncii și ca facilitator al învățării și dezvoltării social-emoționale pentru adolescenți.