Executive coaching

Executive coaching
Lee Hecht Harrison oferă o gamă completă de programe de coaching individual pentru directorii executivi. Scopul lor este de a crește eficiența în afaceri și dezvoltarea abilităților de conducere pentru a sprijini în mod eficient obiectivele și valorile organizației. Programele noastre se concentrează pe soluții practice concepute pentru o învățare rapidă și o punere în aplicare.

Programe desfasurate


Coaching de dezvoltare
Programe pentru dezvoltarea unor abilități care vizează creșterea productivității individuale, pentru a îmbunătăți aptitudinile de conducere, construirea efectivă a imaginii și autorității, precum și de dezvoltare a carierei într-un mod compatibil cu obiectivele organizației și aspirațiile personale.

Coaching de eficacitate
Oferă sprijin în creșterea și menținerea eficienței personale și de conducere, în realizarea obiectivelor sau comportamentelor necesare organizației.

Onboarding Sprijin susținut acordat în primele săptămâni de lucru într-o nouă poziție sau o nouă organizație - cu un accent pe construirea relațiilor cheie și de autoritate personală, de alegere a priorităților, de adaptare la cultura organizației.